Sunday, September 23, 2007

Αυτος ειναι ο Paul Potts!


Εν οψει της νεας τηλεοτικης πραγματικοτητας με τα ριάλιτυ που μας περιμένει νομιζω πως αξιζει τον κόπο να μοιραστω μαζι σας την πρωτη και την τελευταία εμφανιση ενός πωλητη σε καταστημα κινητης τηλεφωνίας που σίγουρα θα απασχολησει μελλοντικα πολλους λατρεις της Οπερας. Ευχομαι καποτε και σ αυτή τη χωρα της φαιδρας πορτοκαλέας να μπορουμε να αναδειξουμε ένα τετοιο ταλέντο, πριν το κάψουμε με τα καμωματα μας.Οι φίλοι από την Αγγλία μπορουν επίσης να σας διαβεβαιώσουν ότι τα πρόσωπα που παρουσιάζουν ακόμα και τις πιο φρικαλέες κουτσομπολίστικες εκπομπές, εχουν μια επάρκεια γνώσεων, κι όχι μονο μια σεξυ εμφανιση. Γιατι σκεφτειτε ποιος και κυριως ΤΙ θα ελεγε, από τους υπάρχοντες πανελίστες, για ένα τετοιο ταλέντο, με αυτή την εμφανιση και αυτό το στυλ της αγγλικης επαρχίας, ένα αγόρι που εχει φαει απίστευτο δουλεμα στο σχολείο, ο χαζουλης του χωριου, τι μπορουν να πουν για το μεταλλο της φωνης, την δυνατοτητα εναλλάγης , την ερμηνεία?
Ο δρομος του πολιτισμου είναι μακρυς για αυτή την καημένη χωρα!
Και η τηλεόραση μπορει αν θελει να βοηθήσει σ' αυτο. Δε θέλει όμως...

4 comments:

Jirashimosu said...

Όταν πρωτο-είδα αυτό το video με συγκίνησε πολύ.

Πρώτα για το εξαιρετικό Nessun Dorma κι ύστερα για το κοινωνικοπολιτικό μήνυμα...

Βέβαια το φαινόμενο Paul Potts ως αξιοπρόσεκτο σταματά σ' αυτή την πρώτη εμφάνιση του ενώπιον κοινού και στον αρχικό αιφνιδιασμό.

Στη συνέχεια μπηκε για καλά στα γρανάζια του αδηφάγου συστήματος ως η νέα cinderella story των tabloid...

Άσε που το παρθενικό του album είναι μια ξεπερασμένη cross-over βαρεμάρα:-)

Anonymous said...

Παιδιά μην τρελαθούμε εντελώς. Ψυχραιμία!

Anonymous said...

Πρέπει να σου πω πως τη συγκεκριμένη παπαροεκπομπή δεν την έβλεπα. Πράγματι έχει πολύ καλή φωνή αλλά δεν εκπλήσσομαι. Η Ουαλία είναι γνωστή για δυο πράγματα, τα πρόβατα και τις καλές φωνές!

gay super hero said...

Yes! It's Popera! Και το κοινό σφυρίζει και χειροκροτάει πάνω στην άρια! Φοβερός πολιτισμός! Επίσης έχω να πω ότι αν τραγουδούσε από την αρχή όπως τραγούδησε μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος μάλλον δεν θα κέρδιζε. Thanx για το βίντεο πάντως! Το έψαχνα.