Saturday, March 10, 2007


(αντιγραφω απο κρισεις πανικου)
Πονάει πολύ όταν χωρίζεις με τον άνθρωπο που αγαπάς. Πιστεύω ότι στο χωρισμό πονάει αυτός που αγαπάει. Ο άλλος δεν πονάει τόσο. Έχει γνωρίσει το νέο του ταίρι και είναι αλλού. Είναι χαρούμενη που έχει ένα νέο αγόρι στη ζωή της. Εσύ όμως μένεις μόνος. Μόνος από τη μία στιγμή στην άλλη. Μάλλον έχεις παρέα, τις αναμνήσεις μια σχέσης που τελείωσε. Το μυαλό σου είναι γεμάτο από σκέψεις. Σκέψεις θλίψης, ίσως και απόγνωσης. Αισθάνεσαι ένα κομμάτι του εαυτού σου να λείπει, να είναι στα χέρια ενός ξένου. Βλέπεις όταν ερωτεύεσαι μια κοπέλα, τη θεωρείς δική σου, μέρος της ζωής σου. Δεν είναι έτσι λέει η λογική, αλλά το συναίσθημα όταν μιλάει η λογική δεν ακούγεται στο μυαλό σου. Το κενό αυτό που αισθάνεσαι την επόμενη μέρα σε τρομάζει. Δεν ξέρεις πώς να το καλύψεις. Όταν όλη τη μέρα σκέφτεσαι την κοπέλα σου, όταν είσαι μαζί της πώς να σκεφτείς ότι όλα αυτά τελείωσαν; Πρέπει να το δεχτείς. Είναι όμως εύκολο; Μπορείς να ελέγξεις έτσι εύκολα τα αισθήματα; Αν είσαι ειδικά ευαίσθητος χαρακτήρας, τότε κλείνεσαι στον εαυτό σου, απομακρύνεσαι, απομονώνεσαι και δε θες τίποτα άλλο εκτός από αυτήν την κοπέλα που σε στιγμάτισε την καρδιά. Το έχω περάσει, με πλήγωσε ο χωρισμός καθώς δεν ήταν κάτι που επιθυμούσα εγώ αλλά η κοπέλα μου. Είναι ανάλογα με τον χαρακτήρα όπως έγραψα και πιο πάνω. Σκέφτεσαι εκείνη την ώρα αν είναι καλό να αγαπάς και να δένεσαι με κάποιον. Κάποιοι βάζουν όρια στην αγάπη και κρατάνε και για τον εαυτό τους κάποια πράγματα. Κάποιοι όμως τα δίνουν όλα, και μετά το χωρισμό τα χάνουν και όλα. Η ζωή όμως συνεχίζεται. Μέχρι να διαλυθεί η ομίχλη της θλίψης θα πάρει καιρό, λίγο ή πολύ δεν ξέρω. Όμως αν το ξεπεράσεις βγαίνεις πιο δυναμωμένος, πιο έμπειρος. Πόσο πιο έμπειρος; Και αυτό δεν το ξέρω, γιατί όταν αγαπώ τα δίνω όλα και αυτό είναι το μόνο που ξέρω. Όπως ξέρω ότι φοβάμαι να ξαναγαπήσω για να μην πληγωθώ. Δεν είναι όμως αυτή λύση. Έτσι μου ήρθαν κάποια αισθήματα αγάπης για ένα πολύ καλό άτομο και ταυτόχρονα ήρθαν και οι αναμνήσεις του χωρισμού.
Με αγάπη
Agorafoviagr

3 comments:

Anonymous said...

Tuesday 13 March 07
Duets with Vagelis Rissos +
Sophia Lamprianidou
*Splendit Tuesdays*

Κορίτσια με αγόρια, αγόρια με κορίτσια, αγόρια με αγόρια, κορίτσια με κορίτσια?
Τρίτη 13 Μαρτίου, ο Βαγγέλης Ρίσσος και η Σοφία Λαμπριανίδου παίζουν τα καλύτερα ντουέτα και στήνουν αφτί όταν οι αγαπημένοι τους καλλιτέχνες κουβεντιάζουν, καυγαδίζουν, φλερτάρουν.

Τρίτη 13 Μαρτίου, duets night στο Arthouse.

basik-ly said...

Πέθανε η Βίκυ Βανίτα!

etalon said...

H BB ηταν κατι δικο μας τελικα. Περα απο το ψευδοicon της Μανινας-Κατερινας, ηταν και η μεταφορα της Βρεττανικης ψευδαίσθησης σε μια χουντοκρατούμενη Ελλάδα.
Νομίζω οτι με την αλλη την Κατερινα Γώγου και την Ελενα Ναθαναηλ ειναι οι πιο μοντέρνες εικόνες κοριτσιών σε μια Ελλάδα που ηθελημενα εφτυνε τοn όποιο πολιτισμό της, μέχρι που τον εξαφάνισε και στη θέση του, έβαλε ολες αυτες τις dragqueen του σκυλάδικου-imako πραγματικου κόσμου.
Οσο κι αν σε παραξενεύει λυπήθηκα.