Thursday, June 21, 2007

Σινε Δεξαμενη



Το σινε Δεξαμενη ειναι ενα νησι στους πρόποδες του Λυκαβητου. Μια αυλή στρωμενη με πεντακάθαρα πλακακια και τις πιο γευστικες γρανιτες. Ο κινηματογραφος ανηκει στο Πολιτιστικο Κεντρο Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ και φετος το καλοκαιρι εκτος απο το κανονικο του πρόγραμμα, καθε Δευτερα στις 9μμ εχει προβολη ταινιας και ακολουθως γευμα στο ξενοδοχειο St George Lycabettus με θεμα ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ. Αυτο ισχυει ως τις 30/7/07.
Νομιζω οτι αξιζει να το ζησει καποιος αυτο ,σαν εμπειρια.
Εγω πηγα στο In the mood for love (το ειδα για 4η φορα) αν εξαιρεσω την κακοκομμενη κοπια, ολα τα αλλα ηταν υπέροχα.

7 comments:

billzouk said...

Ωραια προταση ειναι αυτη.
Μου θυμισες το τελος της λογικης που ειχα ζησει μια φορα στην "Δεξαμενη". Ειχαμε παει να δουμε το "Φαι, ποτο, αρσενικο, θυληκο" οπου οι πρωταγωνιστες μαγειρευουν συνεχεια (κινεζικα) και απο διπλα να ψηνουν και να μυριζει απιστευτα (ελληνικα) και να μην μπορουμε να παρακολουθησουμε απο την πεινα.

Anonymous said...

σε ξαναεπισκεφθηκα μετα απο καιρο. εισαι απιστευτος ρε etalon. σε λατρευω...

Anonymous said...

επισης μου λειπεις, η σβωλου οπως ειπε ο neutrino ειναι πραγματι αδεια-δεν εχει νοημα καν για μενα βασικα και προσωπικα.να γιατι δε φτιαχνω Blog. γιατι τα λες ολα εσυ.

Μεγαλοκοπέλα said...

Για ταινία πήγαμε, ταινία δεν ευχαριστηθήκαμε, αλλά ωραία περάσαμε.
"Χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ!"

etalon said...

εγω προσωπικα πηγα για να ακουσω τους κριτικους κινηματογραφου να αναλυουν την ταινια και να κανουν παραλληλως αναφορες με το je t' aime της κας Αννιτας Πανια. Μα περασα υπεροχα πραγματικα. Ηταν απολαυση. Εχασες μεγαλοκοπελα μου.
Ονοματα δεν θα αναφερω. Επίσης ηταν υπεροχη η παρεα λιγο Εθνικο, λιγο Δωρα Στρατου κτλ και το φαγητο εξαιρετικο. Ε τωρα για τηνβ ταινια εγω βγηκα και περιμενα στο restaurant οπου ειχα μια πολυ ενδιαφερουσα συζητηση και γνωριμια.

Jirashimosu said...

Μιας κι έχεις θέμα "θερινό" να καταγγείλω το ριβιέρα;

-Χάλια ήχος
-Χάλια εικόνα
-Άβολες καρέκλες
-Νυχτερίδες (...)

Είδα όμως υπέροχη ταινία και το συγχωρώ...

ΥΓ:Πόσο χαίρομαι που μπορώ πια να γκρινιάζω και σε άλλα blog πέρα από το δικό μου:-)

Την καλησπέρα μου etalon

ΠΑΝΟΣ said...

Nαι, αλλά το In the Mood for Love πώς να μην το απολαύσεις; Τι ταινία!! Εγώ δεν κατάφερα να πάω, είχαμε κανονίσει με παρέα, αλλά δεν κουνιόμουν λόγω κούρασης μετά τη δουλειά, έτσι κάλεσα την ίδια παρέα και το απολαύσαμε στον προβολέα, σπιτάκι και κοιμόμουν δέκα λεπτά μετά τους τίτλους τέλους (το οτι κατάφερα να μην το κάνω δέκα λεπτά μετά τους τίτλους αρχής, είναι ένα θαύμα).
Ωραίος, etalon.