Tuesday, July 10, 2007

Η περιπετειωδης ζωη στην παραλία


η ζωη στην παραλία εμπεριέχει πολλούς κινδύνους, όπως αισθητικούς...

...κοινωνικους, φυλετικους, σεξουαλικούς...

...οικογενειακους, διαφυλετικους...τι περιπέτεια!!!

8 comments:

Aντώνης said...

Έλα μωρέ...Κι οι γιαγιάδες δικαίωμα στο κόπερτον έχουν!:)

kinezos said...

oh my eyes my eyes

neutrino said...

αντε και σε πεθυμησα. πολυ ομως. ευτυχως επανηλθες δυναμικα (θα ελεγα σαρωτικα, σαν τη γιαγια στις φωτος που τα σαρωνει ολα). αντε μια βδομαδαααα! ΠΟΛΛΑ φιλια!

Anonymous said...

μόνο εμένα με τρελαινει η γιαγιακα; και μαλιστα την αισθητικη μου δεν την προσβαλει καθολου. ειναι αξιολατρευτη! τι θα θελατε κυριοι να κυκλοφορει στις παραλιες; φρεσκοφουρνιστα GYMNASIUMοπαιδα; αλι σ'εμας με το "καποιο" εκτοπισμα δηλαδη... etalon επικοινωνησε... τα φιλια μου και τον αμεριστο σεβασμο μου, as always...

tzotza said...

ελα dear etalon..και εμεις καποτε ετσι θα ημαστε..μη λες κακιουλες(και δεν σου πανε καθολου i may add)θα συμφωνισω και με την μαρια που σχολιασε πριν απο εμενα..
πιο ενοχλητικο βρησκω τις μαμαδες που βαριουνται να σηκωθουνε και τσιριζουνε στα παιδια τους διαφορα..ετσι δεν ειναι?(και ειμαι και μαμα αλλα δεν τσιριζω fortunately!!)
προσεχε τα βαθια νερα!!! :)))

Anubis said...

την έχεις βάλει στο μάτι τη γιαγιάκα, δεν την άφησε ο φακός σου σε ησυχία. χμχμχ έχω και εγώ κάτι αντίστοιχο να σου στείλω κάποια στιγμή..
xx

etalon said...

@αντωνης
συμφωνω ολοι διαφορετικοι, ολοι ισοι ( ... )
@μαρια
μα φυσικα συμφωνω προκειται για μια παλια καπετανισσα με 8 παιδιά, απίστευτη ενεργητικότητα, χειμερινη κολυμβήτρια κι απιστευτη πλακατζου.
@tzotza
με παρεξηγησες, ηταν η χαρα της παραλίας, απίστευτη μόρφωση και εξαιρετικές γνωριμίες σε όλο τον κόσμο, τα μισα της παιδια ζουν στην Αμερική, το μαγιο ειναι δωρο φιλης της απο το Σικάγο, ηταν μια απόλαυση 10 φορες καλύτερη απ τις γιαγιάδες του "Παρα 5".
Εξαιρετική μαγείρισα μας πρόσφερε "φύλλα" ενα υπέροχο νοστιμότατο φαι και μας ειπε καταπληκτικες ιστορίες αλλων εποχων.
Σε ποιο κοσμικο νησι συναντας και μιλας με τετοιους ανθρώπους, δεν ξερω, ξερω πως την Κάλυμνο την λάτρεψα, ειναι μια Ελλάδα με αποψη που δεν κατεβασε τα βρακια της και την αισθητικη τους στους τουρίστες, εχει τα δεινα της μικρης κοινωνιας, αλλα οι κατοικοι εχουν χιούμορ, δεν ειναι φιλοχρήματοι, ειναι επικοινωνιακοί, χαμογελαστοί και συμπαθητικα τρελλοι που σε παρασυρουν χωρις να το καταλάβεις.
Τα μάτια των γυναικων ασχετως ηλικίας ειναι ματια για να ερωτευτεις για πάντα...

tzotza said...

:)))))